Trivsel, træning og coaching

Vil du styrke dine kompetencer inden for basal idrætspsykologi, kredsløbstræning, konflikthåndtering, kommunikation, kundeservice og tilrettelæggelse af træning?

Så er kurset Trivsel, træning og coaching oplagt for dig.

Kurset henvender sig bl.a. til dig, som gerne vil varetage en frontmedarbejderfunktion som
receptionist i fx fitnesscentre, genoptræningsenheder eller sportshaller. Kurset henvender sig også til dig, der har en anden jobfunktion, hvor der indgår fysisk træning. Det kan bl.a. være som sosu-medarbejder, aktivitetsmedarbejder eller idrætslærer.

På kurset får du en bred viden, som du kan bruge i det daglige arbejde i et træningscenter, eller i andre jobfunktioner, hvor der indgår fysiske aktiviteter.

Du kommer både til at arbejde med kommunikation som ledelsesværktøj og konflikthåndtering. Dette kombineret med kundeservice (både fysisk og online) gør, at du får gode redskaber til at være første ”point of contact” med kunderne i et træningscenter.

Er du aktivitetsmedarbejder på et plejecenter, eller arbejder du med undervisning inden for idræt, giver kurset dig ny viden og værktøjer, som du kan bruge i dit daglige arbejde.

Du får også basalt kendskab til kredsløbstræning, idræts-psykologi og tilrettelæggelse af træning som gør, at du i samspil med fx den personlige træning eller centerleder, kan guide kunden godt på vej.

På kurset lærer du bl.a. om:

  • Tilrettelæggelse af funktionel træning
  • Tilrettelæggelse af stabilitetstræning
  • Målrettet kredsløbstræning
  • Idrætspsykologi til personlig træning
  • Kommunikation som ledelsesværktøj
  • Online kundeservice og rådgivning
  • Konflikthåndtering og vanskelige samtaler

Kurset varer 13 dage og er opbygget af 4 moduler, der er fordelt over 4 måneder. Kurset kan også tages på 13 sammenhængende dage.

By

Startdato

Brøndby:

14.09.2021

Brøndby:

26.10.2021

Varighed:

13 dage

Tid:

08:00-15:24

Pris: DKK 2.086,-

Reserver en plads
Hvis du er i arbejde og har en videregående uddannelse, får du desværre ikke tilskud til kurset. Din pris er 9.478 kr. Kontakt os på tlf. 70 60 65 00, hvis du er i tvivl om din pris.
Faner
Praktiske informationer
Undervisningsdage og moduler
AMU-mål

Praktisk information

Sted: Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndby.

Kantine: Der er kantine på skolen, der kan benyttes i dagstimerne.

Mulighed for køb af forplejning: Der er mulighed for at købe dagsforplejning for 100 kr. pr. dag. Hør nærmere og bestil senest 5 dage før kursusstart på tlf. 43 42 54 25.

Parkering: Der er p-pladser ved skolen. Kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en p-plads.

Bus: Hvis du er med bus, kan du tage bus 22 eller 300S og stå af ved Kirkebjerg Torv (Park Allé). Herfra er der ca. 270 m. Du kan også tage bus 500S og stå af ved Tranehaven. Herfra er der ca. 600 m