Bootcamp Creator

Vil du lære værktøjer til at planlægge og afvikle træningsforløb og bootcamps? 

Og vil du styrke dine kompetencer inden for coaching, tilrettelæggelse af træning og arbejde med idrætspsykologiske værktøjer til personlig træning? 

Så er kurset Bootcamp Creator oplagt for dig. 

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil udvikle bootcamps, træningsforløb og skabe dine egne træningsprogrammer f.eks. som selvstændig eller i forbindelse med dit arbejde hvor der indgår fysiske aktiviteter. 

Kurset henvender sig også til dig der vil arbejde med at motivere og coache andre til fysisk aktivitet. 

På kurset får du viden, som du kan bruge til at skabe aktivitet i din hverdag og hvor du lærer kroppen og dens muligheder bedre at kende. 

Du kommer til at arbejde med tilrettelæggelse af funktionel træning og stabilitetstræning, idrætspsykologiske værktøjer og målrettet kredsløbstræning. 

Dette kombineret med coachingværktøjer der har til mål at sikre motivation og målrettet indsats i f.eks. bootcamps forløb. 

Vi arbejder med fagene både teoretisk og praktisk, samtidig med at vi hverdag har fysisk træning. Du får redskaberne til at udforme bootcamps og træningsforløb samtidig med at du selv deltager i en bootcamp – win-win.

På kurset lærer du bl.a. om:

• Fysisk træning, som er på programmet hver dag i forløbet. 

• Redskaber til udvikling og tilrettelæggelse af træningsprogrammer både til holdtræning og individuel træning med udgangspunkt i kredsløbstræning, stabilitetstræning og funktionel træning. 

• Coaching og idrætspsykologiske værktøjer, der kan hjælpe dig med at sikre en målrettet indsats i personlig træning og Bootcamps. 

Kurset varer 9 dage og er opbygget af 3 moduler, der er fordelt over 4 måneder. Kurset kan også tages på 9 sammenhængende dage.

By

Startdato

Varighed:

9 dage

Pris: DKK 1.344,-

Reserver en plads
Hvis du er i arbejde og har en videregående uddannelse, får du desværre ikke tilskud til kurset. Din pris er 7.001,43 kr. Kontakt os på tlf. 70 60 65 00, hvis du er i tvivl om din pris.

Faner
Praktiske informationer
Undervisningsdage og moduler
AMU-mål

Praktisk information

Sted: Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndby.

Kantine: Der er kantine på skolen, der kan benyttes i dagstimerne.

Mulighed for køb af forplejning: Der er mulighed for at købe dagsforplejning for 100 kr. pr. dag. Hør nærmere og bestil senest 5 dage før kursusstart på tlf. 43 42 54 25.

Parkering: Der er p-pladser ved skolen. Kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en p-plads.

Bus: Hvis du er med bus, kan du tage bus 22 eller 300S og stå af ved Kirkebjerg Torv (Park Allé). Herfra er der ca. 270 m. Du kan også tage bus 500S og stå af ved Tranehaven. Herfra er der ca. 600 m