• Erfarne undervisere
  • Tilfredse kursister
  • Stort udvalg af kurser og uddannelser

Styrk dine kompetencer og bliv en endnu bedre leder

God ledelse er vigtig for både dig og din virksomhed.

På Den Grundlæggende Lederuddannelse får du konkrete redskaber til at styrke dine ledelseskompetencer. Du lærer blandt andet at opbygge dine faglige og personlige ledelseskompetencer, og hvordan du styrker dine medarbejders motivation.

Uddannelsen er til dig, der vil have en praksisnær lederuddannelse med en solid værktøjskasse, som du kan anvende i din dagligdag.

På uddannelsen lærer du om:

  • Lederrollen og forskellige ledelsesstile
  • Hvordan du skaber motiverede medarbejdere
  • Kommunikation som ledelsesværktøj
  • Konflikthåndtering og vanskelige samtaler
  • Feedback, dialog og afholdelse af møder
  • Forandringsledelse
  • Og meget mere.

Et lederudviklingsforløb

Uddannelsen tager 13 dage og er opbygget af 5 moduler á 2-3 dages varighed, der er fordelt på 4-6 måneder. Hvert modul tager afsæt i forskellige vinkler på ledelse. Du kommer blandt andet til at beskæftige dig med kommunikation som ledelsesværktøj, konflikthåndtering og forandringsprocesser via opgaver og casearbejde.

Mellem hvert modul får du praktiske udfordringer, som du kan arbejde videre med i dit job. På den måde bliver din læring erfaringsbaseret og helt personlig.

Du lærer desuden meget af de andre deltageres erfaring. Derfor vil der forekomme en del gruppearbejde. På grund af det intense samarbejde med de andre deltagere har du mulighed for at opbygge et stærkt fagligt netværk, som vil fortsætte efter uddannelsen.

By

Startdato

Brøndby:

05.10.2020

Brøndby:

02.11.2020

Varighed:

13 dage

Tid:

08:00-15:24

Pris: DKK 8.130,34

Reserver en plads
Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, får du tilskud til kurset. Din pris er 2444 kr. Kontakt os på tlf. 79 60 65 00, hvis du er i tvivl om din pris.

Faner
Praktisk information
Moduler og undervisningsdage
AMU-mål

Praktisk information

Sted: Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndby.

Kantine: Der er kantine på skolen, der kan benyttes i dagstimerne. Der vil være gratis kaffe, te og vand.

Mulighed for køb af forplejning: Der er mulighed for at købe dagsforplejning for 100 kr. pr. dag. Hør nærmere og bestil senest 5 dage før kursusstart på tlf. 43 42 54 25.

Parkering: Der er p-pladser ved skolen. Kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en p-plads.

Bus: Hvis du er med bus, kan du tage bus 22 eller 300S og stå af ved Kirkebjerg Torv (Park Allé). Herfra er der ca. 270 m. Du kan også tage bus 500S og stå af ved Tranehaven. Herfra er der ca. 600 m.