Grundlæggende Excel

Vil du gerne blive bedre til at anvende Excel? Så tag dette to dages kursus og lær de grundlæggende funktioner i Excel. Kurset kan tages på vores skole i Brøndby.

På kurset lærer du bl.a. at:

  • Oprette og redigere regneark
  • Anvende enkle formler
  • Flytte og kopiere i regnearket
  • Sortere og filtrere data
  • Gøre regnearket præsentabelt og overskueligt
  • Og meget mere.

Opgavebaseret undervisning

Vi er af den overbevisning, at du lærer funktionerne i Excel bedst at kende, hvis du selv sidder og arbejder med regnearket. En stor del af undervisningen på kurset er derfor opgavebaseret, så du selv kan afprøve det lærte i regnearket. Vores undervisere er dygtige og erfarne, og de hjælper dig til at forstå de forskellige funktioner i programmet.

By

Startdato

Varighed:

2 dage

Tid:

08:00-15:24

Pris: DKK 380,-

Reserver en plads
Hvis du er i arbejde og har en videregående uddannelse, kan du desværre ikke få tilskud til kurset. Prisen uden tilskud er 1280,33 kr. Kontakt os på tlf. 70 60 65 00, hvis du er i tvivl om din pris.
Faner
Praktisk information
AMU-mål

Praktisk information

Sted: Kurset afholdes online eller på Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndby.

Kantine: Der er kantine på skolen, der kan benyttes i dagstimerne. Der vil være gratis kaffe, te og vand.

Mulighed for køb af forplejning: Der er mulighed for at købe dagsforplejning for 100 kr. pr. dag. Hør nærmere og bestil senest 5 dage før kursusstart på tlf. 43 42 54 25.

Parkering: Der er p-pladser ved skolen. Kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en p-plads.

Bus: Hvis du er med bus, kan du tage bus 22 eller 300S og stå af ved Kirkebjerg Torv (Park Allé). Herfra er der ca. 270 m. Du kan også tage bus 500S og stå af ved Tranehaven. Herfra er der ca. 600 m.