Vi leverer løsninger der udvikler din virksomhedhed

Virksomhedsløsninger

Vi rådgiver og skræddersyr til din virksomhed

Ønsker du nul bøvl, og vil du have løsninger, der virker i din virksomhed?

Vi giver dig ren tale og klar rådgivning.

Vi tager dig i hånden – du vælger

Det er som at pille en artiskok; du skal helt ind i kernen (maskinrummet) og mærke, hvilke behov der er, for at tage de rigtige beslutninger. Vi tager dialogen og sammen finder vi den rigtige løsning.

Du kender det sikkert følelsen; Der skal ske noget for at rykke til næste niveau, hvordan gør du det hvilken sti skal du betræde for at komme godt i mål.

Hvad skal der til for at rykke virksomheden det ekstra skridt, der flytter jer foran konkurrenterne, eller hvordan flytter I kulturen den vej, som I ønsker?

Er det kompetencerne, der skal justeres med kurser eller uddannelser, er det trivslen, der skal skubbes lidt, så I får fuld motivation igen, eller ønsker I bare hele tiden at være den bedste arbejdsplads for jeres medarbejdere?

Spørgsmålene kan være mange – hvad er dit spørgsmål?

Vi skræddersyr specefikt til dine medarbejdere

Sammen med dig sætter vi os mål for, hvad I ønsker at opnå. Vi finder de relevante uddannelser og sikrer, at I opnår det ønskede. Undervejs kan vi have brug for at justere. Derfor holder vi små dialog-møder om netop dette. Det vigtigste for os er det resultat, vi leverer til dig.

På den måde sikrer vi, at I får et relevant og brugbart indhold for lige netop jeres virksomhed.

Det kan være et enkelt kursus eller et længerevarende kursusforløb med både workshops og coaching inkluderet.

Jeres kalender er omdrejningspunktet for, hvordan vi planlægger. Vi tilpasser indsatsen, så vi bruger den mest hensigtsmæssige tid på projektet.

Når I afholder interne kurser, er det en enestående mulighed for give et godt fælles grundlag og “sprog” for det videre arbejde med kultur og faglighed i virksomheden.

Mange muligheder

Amu-uddannelser

Vi har et stort udvalg inden for AMU-uddannelser.

Det betyder, at du kan søge VEU-godtgørelse for dine medarbejderes fravær fra virksomheden.

Skræddersyet” kursus

Ønsker du et kursus, der er opbygget helt specifikt til din virksomhed? Så finder vi sammen ud af, hvad det skal indeholde for at opnå de ønskede mål.

Sammen finder vi vejen.

Konsulentydelser

For os er implementeringen vigtig. Vi går gerne nogle ekstra skridt sammen med jer for at sikre, at I også kan bruge det I lærer.

Vi får jer helt i mål.

Vi er klar til at hjælpe dig

Oplever I stor medarbejder-omsætningshastighed?

Har I en ambition om at blive den arbejdsplads, man ønsker ansættelse i?

Resultatet fra trivselsmålingen er kommet, hvad gør vi med den?

Vi elsker at give vores medarbejdere flere kompetencer, inspirer os!

Hos DEKRA Business er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi interesserer os for dine udfordringer og tager gerne en uformel snak om dem. Du kan bruge formularen her eller ringe til mig på telefon +45 31 63 28 29