Om DEKRA Business

Om DEKRA Business

DEKRA Business er din professionelle udbyder af kurser og uddannelser inden for ledelse, online markedsføring og administration.

Vores kurser og uddannelser henvender sig både til personer, der allerede bestrider roller inden for de givne områder såvel som personer, der ønsker at arbejde med områderne i deres fremtidige arbejdsliv.

Vi har samlet et stærkt team af undervisere, der selv har mange års erfaring fra branchen. Det sikrer et højt niveau i undervisningen, der giver deltagerne en ny viden og relevante værktøjer, de kan anvende i deres videre arbejdsliv.

Vi vil løbende udbyde nye kurser og uddannelser inden for handel, administration, kontor, events og ledelse.

Kurser for ledige

Ledige dagpengemodtagere, der ikke har en videregående uddannelse, har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Det giver dig mulighed for at videreuddanne dig, så du forbedrer dine chancer for hurtigt at komme tilbage på jobmarkedet. Udgifterne til uddannelsen dækkes af din a-kasse, og du modtager uddannelsesydelse under hele forløbet.

Hvis du har ret til de 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du starte på dit forløb efter fem ugers ledighed. DEKRA Business tilbyder en række forskellige kurser, som er sammensat for bedst at imødekomme de ønsker som erhvervslivet har.

Få papir på dine kompetencer

Vil du stå stærkere på arbejdsmarkedet? Så er det en god ide at bruge din ledighedsperiode på at opkvalificere dig og samtidig få papir på din viden. Det giver dig bedre mulighed for at komme i betragtning til drømmejobbet.

Udbyder af AMU-kurser

DEKRA Business er godkendt som udbyder af AMU kurser. Du finder vores VisKvalitet, udbudspolitik og udlægnings- og udliciteringsaftaler herunder.

VisKvalitet – Klik her 

Udlægnings- og udliciteringsaftaler – Klik her 

Udbudspolitik – Klik her